About me

Hallo,

Bedankt voor het bezoek aan mijn website. Ik ben Maarten van den Hoek en een van mijn hobbies is fotografie. In 2000 heb ik een basiscursus fotografie bij fotoclub Klik in Delft gedaan waarbij ik zo enthousiast werd over het zelf afdrukken van fotos in een donkere kamer dat ik via vrienden en marktplaats.nl zelf een vergroter en alle toebehoren bijelkaar gesprokkeld heb. Van 2001 - 2007 ben ik lid geweest van fotoclub Retouche waar ik veel heb geleerd. Inmiddels ben ik niet meer verbonden aan een club, maar trek er af en toe wel op uit met wat vrienden om ergens te gaan fotograferen of een fotomuseum te bezoeken.

Wel ben ik weer wat cursusen gaan volgen. In 2007-2008 heb ik de cursus analoge fotografie gedaan bij het Koorenhuis. In 2008 heb ik daar de cursus Portretfotografie gevolgd (digitaal).
Voor beide cursussen was mijn docent Ruud van den Houte. In 2009 ben ik bezig met de cursus 'Photoshop voor Fotografen' bij de SKVR//BeeldFabriek. (Docent: Violina Jeliazkova)

Voor zowel zwart/wit als kleur ben ik inmiddels overeschakeld op digitaal. Ik fotografeer op dit moment met een Nikon D600 met fullframe sensor.

In principe fotografeer ik voor mijzelf, maar ik vind het leuk om op deze website ook wat fotos te publiceren. Aarzel niet mij te e-mailen voor eventuele vragen of opmerkingen of om me te laten weten wat je van mijn fotos vind!

groeten,
Maarten
Email: informatie@fotohoekje.com